Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Projektplanerare

BAE Systems Hägglunds AB

Vill du arbeta med internationella projekt i försvarsindustrin?

Sök Projektplanerare, BAE Systems Hägglunds AB

 

Vi ger dig möjlighet att arbeta i projekt på ett globalt företag i försvarsindustrin. Du motiveras av att driva planeringen i projekt, är strukturerad och resultatinriktad, samt kan samarbeta och kommunicera med andra. Hos oss får du jobba i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- och karriärutveckling. Sök jobbet som Projektplanerare idag!

 

Din framtida utmaning

Till Projektplaneringsavdelningen söker vi nu en projektplanerare. Vi söker dig som motiveras av att driva planeringsarbete i projekt, samt är resultatinriktad, och strukturerad. Du är kommunikativ och kan samarbeta i grupp. Projektplanering är en förutsättning för att vi som företag skall kunna hantera och leverera komplexa projekt.

 

Planeringen ska leda till en enhetlig syn på vad som krävs för att komma i mål på alla nivåer.

 

Som Projektplanerare ingår du i ett projektteam, där du är Projektledarens stöd och driver projektets planeringsarbete och metodik. Du kommer arbeta med milestones och tidplaner, framtagande av projektstrukturer, samt analyser av dessa. Projektplaneraren arbetar med uppföljning, kravställning, schedule risker, och rapportering av projektet i nära samarbete med projektledningen inklusive Projektcontrollers.

 

Den du är

• Vi vill att du har Universitets/högskoleutbildning inom ingenjörsområdet eller ekonomi, eller motsvarande.

• Erfarenhet av planering

• Erfarenhet av att arbeta i industriprojekt är meriterande

• Erfarenhet av att arbeta i system, t.ex. Primavera, MS Project, Devops är meriterande

• Erfarenhet att arbeta i Office paketet.

• Du har god förmåga uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska

 

För att trivas i rollen behöver du vara en självgående person som genom driv och engagemang har förmågan att strukturera och planera arbetet väl. Då du kommer arbeta i projektteam trivs du med att samarbeta med andra såväl som att kunna ta egna initiativ. Rollen kräver att du är en god kommunikatör och att du trivs i en miljö där förändring är en del av vardagen.

 

Vad du blir en del av

Hos oss får du jobba i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- och karriärutveckling. Vi erbjuder många personalförmåner; bland annat arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, förmånlig föräldralön mm.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta: Chef Projektplaneringen Sofie Mäkelä 0660 - 802 27 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, AxÖ Consulting 070 - 842 23 35.

 

Sista ansökningsdag är den 21 juni men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/121

Kontakt

• Sofie Mäkelä, Chef Projektplanering, 0660-80227

• Maria Josefsson, Rekryteringskonsult, 070-8422335

Facklig företrädare

• Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112

• Jörgen Ottosson, Akademikerföreningen, 0660-80838

• Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Sista ansökningsdag

2024-06-21

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 juni . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Kontor & Administration Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från BAE Systems

Projektplanerare

Vi ger dig möjlighet att arbeta i projekt på ett globalt företag i försvarsindustrin. Du motiveras av att driva planeringen i projekt
BAE Systems, Örnsköldsvik, 3 juni

Läs mer !
Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb Projektplanerare

Projektplanerare

Vi ger dig möjlighet att arbeta i projekt på ett globalt företag i försvarsindustrin. Du motiveras av att driva planeringen i projekt
BAE Systems, Örnsköldsvik, 3 juni

Läs mer !