Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Associate

Cavendo investerar i kommersiella fastigheter i Stockholm och Helsingfors tillsammans med institutionella kapitalpartners. Vi identifierar förvärvsmöjligheter genom ett starkt kontaktnät och baserat på en robust analys. Vi tillför alltid en aktiv förvaltning till de fastigheter vi förvärvar. För att kunna fokusera och optimera vårt värdeskapande premierar vi större enskilda fastigheter eller fastighetsbestånd.

Cavendo grundades 2014 och förvaltar fastigheter till ett värde om cirka SEK 4,5 miljarder. Bolagets grundare och tillika ägare har en mångårig gemensam bakgrund och erfarenhet från förvärv och förvaltning av kommersiella fastigheter i Norden. Kapitalbasen utgörs av europeiska och nordiska pensionsfonder samt internationella private-equity bolag.

Cavendo är ett entreprenörsdrivet företag med 8 anställda där handlingskraft, enkelhet och affärsmannaskap är ledord.Om du vill vara en del i ett snabbt växande och entreprenörsdrivet bolag är det här en möjlighet för dig!

Hos Cavendo kommer du arbeta i en familjär och entreprenörsdriven miljö där alla samarbetar och supporterar varandra. Företaget är i en mycket stark tillväxtfas och din kompetens är efterlängtad. Här får du arbeta i en ambitiös, sammansvetsad och prestigelös organisation. Du kommer att jobba nära ledningen, nära affären och med korta beslutsvägar. Cavendos kontor är centralt beläget på Birger Jarlsgatan Stockholm.


Nyfiken på en affärsorienterad nyckelroll?

Tjänsten som Associate är en nyckelroll med stor möjlighet att påverka och utvecklas. Du kommer vara ensam i den här positionen på Cavendo. Du kommer få förtroende, understöd och möjligheter att växa. Rollen är bred och du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga kollegor.

I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter bestå i att:
• Genomföra kommersiella- och finansiella analyser av möjliga investeringsobjekt.
• Ta fram nya samt vidareutveckla befintliga förvärvskalkyler.
• Ta fram beslutsunderlag och presentationer inför investeringsbeslut.
• Genomföra resultatuppföljningar i våra befintliga fastighetsinnehav.
• Sammanställa kvartalsvis och löpande rapportering till investerare.
• Delta i arbetet med våra investerarrelationer.


Är det här du?

Vi värdesätter din personliga karaktär och begåvning mer än något annat. För att ha framgång i rollen måste du vara noggrann och affärsorienterad. Du trivs i en bred och analytisk roll där det krävs engagemang och där du har många kontaktytor. Du har en akademisk utbildning som ekonom, jurist eller ingenjör. Du har minst ett par års erfarenhet exempelvis från konsultbolag, bank eller fastighetsägande bolag samt mycket goda kunskaper i Excel, Word och Powerpoint.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Cavendo med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 15 november 2020.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller 
mia.olsson@fasticon.se.

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på 
www.fasticon.se. 


Branschkategori

Fastighet

Bransch

Analys


    
Om denna position

Arbetsgivare

Cavendo AB

Birger Jarlsgatan 32B 2TR

11429 Stockholm

Hemsida

cavendo.se

Tillträde

Enligt överenskommelse

Titel

Associate

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1Ansök nu


 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Ekonomiassistent / Administratör

Fastighetsbolaget Palmung Mellin växer och söker nu efter dig som vill bidra till ekonomiavdelningens utveckling.
Fasticon Kompetens, Göteborg, 19 oktober

Läs mer !

Associate

Om du vill vara en del i ett snabbt växande och entreprenörsdrivet bolag är det här en möjlighet för dig!
Fasticon Kompetens, Stockholm, 15 oktober

Läs mer !

Redovisningsansvarig

Hos Turbinen blir du en del av ett familjeägt bolag och får en betydande roll i ett familjärt sammanhang.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 30 september

Läs mer !
Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Associate

Associate

Om du vill vara en del i ett snabbt växande och entreprenörsdrivet bolag är det här en möjlighet för dig!
Fasticon Kompetens, Stockholm, 15 oktober

Läs mer !