Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Ekonomiansvarig

Vi är sedan mer än 50 år en aktiv aktör på Stockholms fastighetsmarknad. Vi är verksamma som förvaltare och fastighetsutvecklare, dels av ett eget bestånd fastigheter i Stor-Stockholm, dels på uppdrag av andra fastighetsägare.

Långsiktighet är vår ledstjärna. Vår syn på fastighetsägande och byggnation kan sammanfattas:

Att skapa ett mänskligt boende och stimulerande arbetsmiljöer med hög kvalitet, bra planlösningar och ekonomiska produktionsmetoder samt med omsorg om arkitektur, skönhetsvärden och energieffektivisering.

Vi fäster stor vikt vid hållbarhetsfrågor. Det innebär att vi vill säkerställa ett bärkraftigt fastighetsägande över tid. Vi värnar om miljö- och energifrågor samt vill medverka till social och ekonomisk hållbarhet.Malmegårds Fastighets AB rekryterar ekonomiansvarig

Tjänsten passar dig som vill arbeta brett med ekonomiuppgifter och samtidigt ha ekonomiansvaret i ett framgångsrikt fastighetsbolag. Malmegårds Fastighets AB kännetecknas av utveckling och framåtanda och har stark vision inom hållbarhet.

Vi sitter centralt beläget i Stockholm City och är stolt partnerföretag till Stockholms Stadsmission.


Arbetsbeskrivning

Här kommer du att ha helhetsansvaret för ekonomifunktionen.
Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak

• Löpande bokföring och avstämningar
• Löner och moms
• Periodbokslut (månad och år)
• Kund- och leverantörsreskontra
• Fakturering
• Årsredovisning, kontakt med revisor
• Rapportering till ledningsgruppen
• Projektuppföljning och övrig administration

Vi är idag 8 anställda idag vilket innebär att stor flexibilitet eftersöks då vi hjälps åt med allt. Vi har också underleverantörer som hjälper oss med driften av våra fastigheter. Vi söker dig som vill ha variation i ekonomiarbetet där du själv planerar ditt arbete och tar helhetsansvaret.  Du tillsammans med övriga kollegor utvecklar ekonomifunktionen i takt med att bolaget växer och skapar effektiva flöden inom ekonomi.


Vem du är

Du har relevant erfarenhet som redovisningsekonom inom fastighetsbranschen och erfarenhet av självständigt arbete med hela ekonomiflödet. Du har en relevant utbildning inom redovisning och goda kunskaper i Officepaketet samt flytande svenska i tal och skrift. Idag jobbar vi i Ekonomisystemet 3 L, leverantörsscanning Centsoft, hyressystem, Vitec och Visma lön och det är meriterande med erfarenhet av dessa system eller motsvarande program.


Personliga egenskaper och kvalifikationer

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.  För att vara framgångsrik i rollen och trivas hos oss är du en engagerad lagspelare som är prestigelös och motiveras av eget ansvar och självständigt arbete.  Vidare har du en positiv inställning till utveckling, med en vilja och ambition att utveckla rollen och arbetssätt.


Vad kan Malmegårds Fastighets AB erbjuda dig?

Vi är ett innovativt företag som erbjuder och uppmuntrar dig till utveckling. Företaget präglas av framåtdriv och du kommer få vara med att ta bolaget på sin resa till nästa nivå. Vi har tjänstepension och övriga fina anställningsförmåner.

Malmegårds arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor för att vara en positiv kraft i samhällsbyggandet i Stockholm. Ett exempel på detta är ett långsiktigt samarbete med Stockholm Stadsmission där företaget bland annat i ett gemensamt program erbjuder människor med särskilda behov en lägenhet för att kunna integrera sig i samhället. Ett annat exempel är det långsiktiga energi- och miljöarbetet. Resultatet av detta är att energianvändningen ligger ca 40% lägre än jämförbara fastigheter inom Allmännyttan.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Malmegårds Fastighets AB med Fasticon Kompetens AB.  

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 15 april 2020. 

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073 415 43 13 
mia.olsson@fasticon.se.   
 
Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se


Branschkategori

Ekonomi / Redovisning

Bransch

Ekonomi / finans


    
Om denna position

Arbetsgivare

Malmegårds Fastighets AB

Döbelnsgatan 5

11140 Stockholm

Hemsida

www.malmegards.se

Titel

Ekonomiansvarig

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1Ansök nu
 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Ekonomichef

Vill du arbeta som ledare för en trevlig ekonomigrupp som tillsammans ansvarar för ekonomin hos Väsbyhem?
Fasticon Kompetens, Upplands Väsby, 20 mars

Läs mer !

Ekonomiansvarig

Tjänsten passar dig som vill arbeta brett med ekonomiuppgifter och samtidigt ha ekonomiansvaret...
Fasticon Kompetens, Stockholm, 13 mars

Läs mer !

Asset Manager som kan prata finska

Gillar du förvaltning och vill jobba inom segmentet logistikfastigheter? Är du bra på relationsbyggande?
Fasticon Kompetens, Stockholm, 2 mars

Läs mer !
Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig till det ikoniska klädmärket Champion

Är du redovisningsekonom och vill ta steget till att bli ekonomiansvarig? Gillar du att jobba i team
Jurek, Stockholm, 23 mars

Läs mer !

Ekonomiansvarig

Tjänsten passar dig som vill arbeta brett med ekonomiuppgifter och samtidigt ha ekonomiansvaret...
Fasticon Kompetens, Stockholm, 13 mars

Läs mer !