Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Fastighetschef

KLP Fastigheter AB är ett helägt dotterbolag till norska KLP Eiendom AS, en av Nordens största fastighetsägare med ett sammanlagt fastighetsvärde av mer än 80 miljarder kronor. KLP Eiendom AS ägs i sin tur av KLP som är ett av Norges största pensionsbolag med ett förvaltningskapital på drygt 900 miljarder kronor. Med långsiktigt ägande förvaltar och utvecklar KLP centralt belägna kontors, butiks - och hotellfastigheter om totalt ca 2 miljoner kvadratmeter. KLP Eiendom har 150 anställda och 30 års erfarenhet av fastighetsverksamhet. KLP Eiendomkoncernen har kontor i Oslo, Stockholm, Köpenhamn och Trondheim.

Läs mer på: www.klpfastigheter.se


KLP Fastigheter söker Fastighetschef till Stockholm 

Är du en affärsdriven relationsbyggare med stor kunskap om fastigheter? Vill du dessutom ansvara för några av Stockholms vassaste kommersiella fastigheter? Då kan du vara den vi söker till rollen som fastighetschef till KLP Fastigheter.

 

KLP Fastigheter är just nu i ett spännande tillväxtskede och som fastighetschef blir du en viktig nyckelspelare som bidrar till den fortsatta expansionsresan. Här blir du del av en stabil koncern och ett drivet, snabbfotat och kreativt fastighetsbolag som präglas av snabba beslutsvägar och ett gott samarbete internt.

 

 

Om tjänsten 

Som fastighetschef har du ett affärsmässigt resultatansvar för några av KLP Fastigheters kommersiella fastigheter i Stockholm.

 

Du driver självständigt affärsutvecklingen för ditt fastighetsbestånd, arbetar fokuserat med att utveckla produkten samt med marknadsfrågor. Du bygger och vårdar kundrelationer och arbetar löpande med att ta fram och utveckla erbjudanden till både nya och befintliga kunder. Du har ett intresse för de IT-system som stöttar förvaltningen och bidrar gärna i utveckling av dessa. Du har även ett gott öga för gestaltning och design.

 

I rollen ingår inget personalansvar. Du arbetar däremot nära tillsammans med övriga delar i organisationen för att på bästa sätt leverera en god avkastning till KLP Fastigheter.

 

Som fastighetschef är du en viktig nyckelperson med stora kontaktytor, både internt och externt. Du har ett nära samarbete med den tekniska förvaltningsorganisationen samt med hyresgäster och externa samarbetspartners.

 

Du rapporterar till fastighetsdirektören.

 

Tjänsten är placerad på KLP Fastigheters svenska huvudkontor i centrala Stockholm.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

• Hyresförhandlingar och hantering av hyresgästfrågor

• Aktivt bedriva kundnöjdhetsarbete

• Marknadsfrågor

• Budget- och bokslutsarbete samt analys av utfall och prognos för fastigheterna

• Säkerställa att underhålls- och investeringsåtgärder/projekt initieras och genomförs

• Löpande utveckla fastighetsbeståndet för bästa möjliga ekonomiska avkastning

• Delaktig i miljö-, hållbarhets- och digitaliseringsfrågor

• Bidra till verksamhetens allmänna utvecklingsarbete såsom IT-system, kvalitetssystem, processer och rutiner

 

 

Din profil 

Vi söker i första hand dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet från en liknande roll. Du är en självgående kommersiell förvaltare med god vana av att självständigt utveckla ett fastighetsbestånd och av att skapa långsiktiga hyresgästrelationer. För att klara rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar samt att driva utvecklingsprojekt med goda affärsmässiga resultat.

 

I grunden har du troligen en universitets-/högskoleutbildning eller motsvarande YH-utbildning i fastighetsområdet och/eller arbetslivserfarenhet.

 

Stort intresse för omvärldsbevakning och nyheter inom rollens ansvarsområden ser vi som en självklarhet.

 

Övriga kvalifikationer:

• Goda kunskaper inom hyresjuridik och angränsande juridikområden

• Erfarenhet av att säkerställa och följa upp lag- och myndighetskrav

• God beställarkompetens och förhandlingsvana

• God svenska och engelska i både tal och skrift

• God IT-kompetens och systemvana är ett krav

• Stort intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor samt digitalisering

• Intresse för marknadsfrågor och gestaltning

 

Kunskap inom entreprenadjuridik är meriterande.

 

 

Vem är du? 

Detta är en ansvarsfull och självständig nyckelroll som innefattar stora kontaktytor, både internt och externt. Du behöver därför ha god samarbetsförmåga, vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och vara trygg i att leda och engagera både dig själv och andra.  

 

Du är en positiv och prestigelös lagspelare som brinner för att bidra till bra affärsmässiga resultat tillsammans med dina kollegor. Du har hög initiativförmåga, är energirik, service- och kvalitetsinriktad samt har en hög stresstålighet.

 

 

Vad KLP fastigheter erbjuder dig 

KLP Fastigheter präglas av snabba beslutsvägar, delaktighet och en härlig medarbetaranda! Här får du känslan av att arbeta på det lilla, entreprenörsdrivna fastighetsbolaget - samtidigt som tryggheten och stabiliteten finns i och med att man ingår i en större skandinavisk koncern.

 

Du erbjuds ett ansvarsfullt och självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt, samtidigt som du får en konkurrenskraftig lön och löneförmåner.  

 

 

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som fastighetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar KLP Fastigheter med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Lindkvist på linda.lindkvist@fasticon.se eller 070-635 25 49.

 

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 22:a maj.

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

KLP Fastigheter AB

Birger Jarlsgatan 43

111 45 Stockholm

Hemsida

www.klpfastigheter.se

LinkedIn

Tillträde

Enligt överenskommelse

Titel

Fastighetschef

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon

Fastighetsförvaltare

Har du tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning och vill ingå i ett härligt arbetslag där alla kollegor hjälps åt?
Fasticon, Stockholm, 10 maj

Läs mer !

Kommersiell uthyrare

Är du en erfaren kommersiell uthyrare som trivs i ett entreprenöriellt bolag där du får vara med och påverka?
Fasticon, Malmö, 9 maj

Läs mer !

Redovisningsekonom

Väsbyhem söker en strukturerad redovisningsekonom. Är du intresserad av att jobba med redovisning i fastighetsbranschen?
Fasticon, Upplands Väsby, 6 maj

Läs mer !

Chef bostäder

Karolinska Institutet söker chef bostäder som vill vara med på uppstartsresan av deras bostadsverksamhet
Fasticon, Stockholm, 3 maj

Läs mer !

Förvaltare med arbetsledaransvar för konsultuppdrag

Vår kund är verksam inom offentlig sektor där arbetet bygger på att tillhandahålla rätt lokal och service till kärnverksamheter
Fasticon, Skåne, 26 april

Läs mer !

Fastighetschef

Är du en affärsdriven relationsbyggare med stor kunskap om fastigheter?
Fasticon, Stockholm, 22 april

Läs mer !
Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Fastighetschef

Fastighetschef

Är du en affärsdriven relationsbyggare med stor kunskap om fastigheter?
Fasticon, Stockholm, 22 april

Läs mer !