Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Fastighetsekonom

AKIFA Förvaltning AB startade sin verksamhet 1994. Vår förvaltning omfattar ca 370 000 kvm bostäder, kontor och butiker, samt ett stort antal garageplatser. Våra uppdragsgivare är fastighetsägare med både större och mindre bestånd – privatpersoner, stiftelser, fackförbund och fastighetsbolag. Vi förvaltar ca 100 fastigheter belägna i Stockholms innerstad, Söderort, Sundbyberg, Lidingö Malmö och Limhamn. Våra medarbetare har ett stort engagemang, gedigen kunskap och lång erfarenhet inom fastighets- och förvaltningsbranschen.


Fastighetsekonom till Akifa Förvaltning

Har du flera års erfarenhet av fastighetsekonomi? Vill du tillhöra ett kollegialt team i ett stabilt och trevligt familjeföretag där nära och långsiktiga relationer med dina kunder värdesätts? Då kan du vara den vi söker!

 

Om tjänsten

På Akifa Förvaltning är gemenskapen viktig och atmosfären är välkomnande.

 

Här kommer du arbeta med löpande redovisning och bokslut tillsammans i ett team med en eller flera fastighetsförvaltare som gemensamt har kundansvar.

 

Ekonomigruppen utgörs av en till ekonom och en ekonomiassistent. Du kommer även ha ekonomichefen som kollega och bollplank. Rapportering sker till vd.

 

Kontoret är beläget i centrala Stockholm endast fem minuter från Stureplan.

 

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:

• Löpande redovisning.

• Rådgivande och ansvar för ett antal klientuppdrag.

• Moms, uppbörd och skatteredovisning.

• Deklarationer.

• Månads- och kvartalsrapportering.

• Årsbokslut.

 

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, helst inom redovisning. Du är erfaren och har arbetat i fem år eller mer med fastighetsekonomi och redovisning.

 

Vi ser gärna att du har god datorvana inom Microsoft Office samt redovisningssystem och intresse för processer och rutiner.

 

För att lyckas bra i rollen är det viktigt du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt arbete och är självgående. Då du kommer arbeta nära dina kollegor och ha en nära kundkontakt är det viktigt att du är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer samt har en god samarbetsförmåga.

 

Hos Akifa blir du del av ett mindre bolag, därför är det viktigt du är prestigelös och ser det som en självklarhet att man hjälps åt och arbetar över gränserna när behov uppstår.

 

I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper.

 

Vad Akifa Förvaltning erbjuder dig

Hos Akifa Förvaltning erbjuds du ett jobb med stor möjlighet till påverkan i en verksamhet med kompetenta och stolta medarbetare. Du blir del av en positiv arbetsmiljö som präglas av engagemang och samarbete, här bryr de sig om varandra!

 

Akifa Förvaltning lägger stor vikt vid att deras personal trivs och ser gärna kompetenshöjande utbildningar/kurser som ett viktigt moment i deras kvalitetsarbete.

 

Välkommen med din ansökan!

Du genomför din ansökan via hemsidan/annonsen, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar vi e-post. Urvalsarbetet sker löpande och vi tar emot ansökningar så länge annonsen är publicerad så sök omgående.

 

I denna rekrytering samarbetar Akifa Förvaltning med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov. I processen ingår därför bl.a. urvalsfrågor, tester och kompetensbaserade intervjuer.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Redovisning

Alternativ branschkategori

Ekonomi / Redovisning

Alternativ bransch

Redovisning / kontroll

 

    

Sök denna tjänst

Arbetsgivare

Akifa Förvaltning AB

Grev Turegatan 27

114 38 STOCKHOLM

Hemsida

www.akifa.se/

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Fastighetsekonom

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon

Administratör sökes med erfarenhet från fastighetsbranschen för längre konsultuppdrag i Stockholm!

Vi söker dig med relevant utbildning inom juridik, ekonomi eller motsvarande.
Fasticon, Stockholm, 20 mars

Läs mer !

Förvaltningschef

Vill du leda och utveckla en verksamhet inom förvaltning av fastigheter där målet är att ha effektiv och hållbar fastighetsförvaltning?
Fasticon, Sollentuna, 14 mars

Läs mer !

Fastighetsekonom

Har du flera års erfarenhet av fastighetsekonomi? Vill du tillhöra ett kollegialt team i ett stabilt och trevligt familjeföretag?
Fasticon, Stockholm, 2 mars

Läs mer !
Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Fastighetsekonom

Fastighetsekonom

Har du flera års erfarenhet av fastighetsekonomi? Vill du tillhöra ett kollegialt team i ett stabilt och trevligt familjeföretag?
Fasticon, Stockholm, 2 mars

Läs mer !