Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

VD

STF Ingenjörsutbildning har framgångsrikt utbildat yrkesverksamma inom teknikområdet sedan 1930-talet. Utbudet av kurser inom området är brett och målgruppen för utbildningarna är främst tekniker och ingenjörer. STF erbjuder öppna kurstillfällen, från grund till fördjupning, diplomprogram, seminarier och temadagar samt företagsanpassade utbildningar för både större och mindre organisationer.

Våra föreläsare är specialister med gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet. Sedan 1 juni 2018 ägs STF Ingenjörsutbildning av Fasticon AB,


Vi söker dig som med engagemang, entusiasm och affärsdriv, vill vara med och utveckla vår verksamhet och se till att lönsamma affärer och tillväxt skapas. Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap, utbildningsbranschen och förståelse för El- och energisektorn.

Tjänsten
Utbildningsbranschen står inför flera utmaningar framöver alltifrån digitalisering till förändringar i marknaden och förändringar gällande behovet av traditionell utbildningsverksamhet. Som VD kommer du att ansvara för att skapa kundnöjdhet, tillväxt och lönsamhet inom både nya och befintliga affärer/kunder, så att vi står beredda att möta morgondagens utmaningar inom utbildningsbranschen.

I arbetsuppgifterna ingår förutom resultatansvar, personalansvar för 8 produkt-/projektansvariga och tre föreläsare. Till ditt stöd i verksamheten har du Marknad, IT och Ekonomi. Det pågår ett intressant digitaliseringsprojekt som kommer att vara värdefullt i ditt kommande utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

  • Affärsutveckling, skapa och implementera nya affärer, nya sammanhang
  • Driva affärer, förhandla med kunder
  • Stödja och coacha medarbetarna
  • Marknadsanpassa och se över behov av utbildnings- och kursbehov samt ansvara för utveckling av erbjudande till kunder.
  • Tillsammans med medarbetarna arbeta med förändring och innovation för att skapa tillväxt
  • Samarbete med BFAB – utbildningar inom bygg och fastighet

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk bakgrund förslagsvis ingenjör eller ekonom eller utbildning förvärvad på annat sätt. Du har arbetat flera år som chef/ledare. Meriterande med bakgrund från utbildningsbranschen och/eller förståelse hur utbildningsbranschen fungerar, kanske har du varit affärsområdeschef. Du behöver inte ha erfarenhet som VD idag, det här kan vara ditt nästa steg i din karriär. Ett stort önskemål är att du har erfarenhet och kunskap från El- och energibranschen, förståelse för dess behov och krav på kompetens. Du bör ha en god förmåga att förstå kopplingen mellan erbjudande och kundvärde, och drivkraften att realisera möjligheter till affärer. Du drivs av att utveckla affärsmöjligheter, partnersamarbeten och skapa långsiktiga kundrelationer. Har du dessutom en bakgrund från ett entreprenöriellt bolag med tillväxtambitioner så är det extra meriterande. 

Personliga egenskaper
Vi ser framför oss en säljinriktad person med entreprenörssjäl. Handlingskraft, förmåga att prioritera och att agera självständigt är en självklarhet för dig. En avgörande framgångsfaktor för att nå resultat är din affärsmässighet där vi gärna ser att du är nytänkande och att det kan omsättas praktiskt för att skapa nya affärer, nöjda kunder och ökad tillväxt. Du är en van ledare med en coachande, inkluderande ledarstil som drivs av att nå framgång tillsammans med dina medarbetare. Ditt inspirerande och entusiastiska sätt gör att också dina medarbetare blir engagerade. Som person har du lätt för att skapa kontakter och är utåtriktad i ditt sätt att agera.  

Självklart har du precis som vi ett genuint intresse för att leverera de bästa utbildningarna och drivs av engagemang att utveckla, förädla och skapa nya affärer.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett jobb med stor frihetsgrad och möjlighet till påverkan i ett utbildningsföretag som står inför spännande utmaningar.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som VD passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar STF Ingenjörsutbildning med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Sista ansökningsdatum är 2019-03-01

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Susanne Bryhn på susanne.bryhn@fasticon.se eller 070-531 34 25

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Senior Projektledare Nyproduktion

Som Senior Projektledare Nyproduktion har du en nyckelroll i nybyggnation av bostäder på SigtunaHem. Vi planerar att bygga ca 150–180 lä...
Fasticon Kompetens, Sigtuna, 15 februari

Läs mer !

Senior Projektledare Ombyggnation

Som Senior Projektledare driver du arbetet med att utveckla SigtunaHems befintliga bostadsbestånd.
Fasticon Kompetens, Sigtuna, 15 februari

Läs mer !

Underhållsstrateg

Som Underhållsstrateg ansvarar du för förvaltningens strategiska underhållsarbete.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 12 februari

Läs mer !

VD

Utbildningsbranschen står inför flera utmaningar framöver alltifrån digitalisering till förändringar i marknaden och förändringar gällan...
Fasticon Kompetens, Stockholm, 7 februari

Läs mer !

Förvaltare

Stiftelsen Stora Sköndal i Stockholm befinner sig i en spännande utvecklingsfas och behöver nu förstärka personalstyrkan med en förvaltare.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 4 februari

Läs mer !

Projektutvecklingschef till ny logistikenhet

Nu förbereder vi oss för ytterligare tillväxt genom att etablera en ny enhet i norden för logistik!
Fasticon Kompetens, Göteborg, 23 januari

Läs mer !
Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb VD

VD till Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

Som VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB har du ansvar för att uppnå målen i affärsplanen, resultat och personalansvar för dit...
Jurek Bemanning, Stockholm, 27 december

Läs mer !

VD

Utbildningsbranschen står inför flera utmaningar framöver alltifrån digitalisering till förändringar i marknaden och förändringar gällan...
Fasticon Kompetens, Stockholm, 7 februari

Läs mer !

Ekonomichef till Helsa

Helsa är ett privat hälso- och sjukvårdsföretag med över 600 medarbetare. Helsa har stabila och långsiktiga ägare som samarbetar med för...
Jurek Bemanning, Stockholm, 29 januari

Läs mer !

Ekonomichef rekryteras till EssMed

Till ett engagerat och drivet företag söker vi dig som vill axla rollen som ekonomichef.
Jurek Bemanning, Göteborg, 22 januari

Läs mer !

Compliance Officer till Nordax Bank

Som Compliance Officer på Nordax Bank kommer du att tillsammans med Chief Compliance Officer utgöra bankens complianceavdelning och ansv...
Nordax Bank, Stockholm, 29 januari

Läs mer !

Nyfiken Ekonomichef till Firesafe Kidde

Som ekonomichef ansvar du för det operativa och strategiska arbetet inom ekonomifunktionen.
Jurek Bemanning, Stockholm, 21 december

Läs mer !

Financial Controller med miljöintresse till Hybrit

I rollen som Financial controller har du det övergripande ansvaret för ekonomiarbetet i Hybrit.
Jurek Bemanning, Stockholm, 13 februari

Läs mer !