Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Ekonomisk förvaltare

Ekonomisk förvaltare till Fastighetsägarna i Eskilstuna
Är du en fena på ekonomisk redovisning, gillar att ta ett stort eget ansvar och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsmarknad. Då kan du vara den vi söker! 

Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi är en rikstäckande organisation med en stark lokal förankring.


Om tjänsten
Som ekonomisk förvaltare hos oss kommer du ansvara för ett brett spann av arbetsuppgifter främst riktat mot våra medlemmar. I rollen ingår även ett gruppsamordningsansvar för de ekonomiska förvaltarna på Eskilstuna kontoret.

Det huvudsakliga arbetet består till stor del av att på uppdrag av Fastighetsägarna MittNords medlemmar sköta den ekonomiska redovisningen åt dem. Uppdragen kan variera men består i huvudsak av att sköta den löpande bokföringen för respektive kunds räkning och kan omfatta samtliga bolagsformer samt bostadsrättsföreningar. Utöver det tillkommer hyresavisering, moms- och skatteredovisning, leverantörs- och kundreskontra, upprättande av årsbokslut, lönehantering, deklarationer med mera.

Gruppsamordningsansvaret omfattar utveckling av gemensamma processer, ett likvärdigt arbetssätt och en gemensam målbild för den lokal gruppen i Eskilstuna. Utöver det ingår att tillsammans med samordnaren för avdelningen ekonomisk förvaltning utveckla verksamheten och dess system.

Det här är en roll med mycket kundkontakt och du kommer vara vårt ansikte utåt varpå det är en fördel om du är en social person som tycker om variation i dina arbetsuppgifter. På kontoret i Eskilstuna arbetar idag tolv personer med eget ansvarsområden men som även delar på flera arbetsuppgifter vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt.


Din profil
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå och då med flera års erfarenhet av ekonomisk redovisning. Alternativt utbildad ekonom med lite färre års erfarenhet. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom fastighetsbranschen i övrigt är meriterande. I rollen som ekonomisk förvaltare är det viktigt med förståelse för uppdraget för att kunna leverera i enlighet med kundernas förväntningar varpå du bör vara serviceinriktad, affärsmässig och lösningsfokuserad.

Arbetet ställer krav på ett bra samarbete, samtidigt som du behöver vara självständig i ditt arbete och ta ansvar för både dina egna och gruppens leverans. Du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa nya relationer i kontakten med kunderna. Din goda planeringsförmåga gör att du är lugn även under pressade deadlines. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-08. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Anna Granö, HR-chef på telefon 076-209 47 32 eller Monika Lundberg, Chef Ekonomisk förvaltning på telefon 0910-142 11.Ansök nu
 

Sista ansökningsdag : 8 november . Arbetsort : Eskilstuna . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Fastighetsägarna

Ekonomisk förvaltare

Är du en fena på ekonomisk redovisning, gillar att ta ett stort eget ansvar och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads...
Fastighetsägarna, Eskilstuna, 14 oktober

Läs mer !
Alla jobb hos Fastighetsägarna

Liknande jobb Ekonomisk förvaltare

Ekonomisk förvaltare

Är du en fena på ekonomisk redovisning, gillar att ta ett stort eget ansvar och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads...
Fastighetsägarna, Eskilstuna, 14 oktober

Läs mer !

Ekonom

Vi söker en ekonom till tekniska förvaltningen i Hörby kommun.
Jurek, Hörby, 2 oktober

Läs mer !

Budget- och skuldrådgivare

Drivs du av problemlösning, gillar ekonomi och trivs med relationsskapande arbete där du får bidra till förändring?
Avesta kommun, Avesta, 22 oktober

Läs mer !

Controller sökes till kund i City

Vår kund i centrala Stockholm behöver nu en förstärkning till sin ekonomiavdelning! De söker dig som har minst 3 års erfarenhet...
Jurek, Stockholm, 22 oktober

Läs mer !

CityMail söker en Business Controller som vill göra skillnad

CityMail söker nu en engagerad Business Controller med vår utdelningsorganisation som huvudfokus.
Jurek, Stockholm, 8 september

Läs mer !

Redovisningschef till långsiktigt uppdrag i centrala Göteborg

Till vår kund inom teknikbranschen söker vi nu dig som vill axla rollen som redovisningschef.
Jurek, Göteborg, 28 september

Läs mer !

Rådgivande redovisningskonsult till Tre Ekonomer

Är du en redovisningskonsult som älskar kundkontakt och trivs i en konsultativ roll mot dina egna kunder?
Jurek, Stockholm, 6 oktober

Läs mer !

Redovisningsansvarig

Hos Turbinen blir du en del av ett familjeägt bolag och får en betydande roll i ett familjärt sammanhang.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 30 september

Läs mer !