Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Projektledare inom IT-säkerhet eller signalskydd

Är du Projektledare och har erfarenhet av att i större projekt? Är du strukturerad och tycker om att samarbeta på olika nivåer? Vill du arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare ser du till att omvandla en idé på en förmåga eller lösning till en färdig produkt. Det innebär att du i din roll arbetar med att planera, följa upp och leda systemet eller produktens framfart mot uppsatt målbild. Du kommer arbeta med kravställning, uppföljning av genomförande samt leverans, samt har ett ekonomiskt ansvar. Du kommer även ha kontakt med Försvarsmakten och andra externa parter, styra arbetet och leverera en lösning inom rätt tidsram.

 

Vi rekryterar till två olika enheter på samma avdelning, och du kommer tillhöra antingen enheten för IT-säkerhet eller enheten Signalskydd. Tjänsten är placerad i Stockholm.

 

Vi söker dig som

Du har universitets- eller högskoleutbildning, alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Har du en projektledarutbildning, ledarskapsutbildning eller motsvarande är det meriterande. Du har några års erfarenhet av projektledning, samt mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du har även goda kunskaper i Office-paketet.

 

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att leda större projekt, och det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig upphandling, ekonomisk administration/projektekonomi samt IT-relaterade projekt. Har du även kunskaper i MS Project eller liknande system är det en fördel.

 

FMV:s projektorienterade arbetssätt förutsätter att du trivs med att jobba i team. Arbetet kräver ett gott samarbete på olika nivåer både inom FMV samt med externa parter, vilket medför att du har en god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar bra med komplexa frågor och är noggrann samt medveten om mål och kvalitetsstandard. För oss är rätt person viktigt, därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Om oss

Du kommer arbeta på enheten IT-säkerhet inom Ledningssystemmateriel. Vi utvecklar, anskaffar och förvaltar kryptosystem och IT-säkerhetsprodukter åt totalförsvaret, där både Sveriges militära och civila försvar ingår. Kryptosystem är ett för Sverige väsentligt säkerhetsintresse och du får därför möjligheten att göra skillnad - på riktigt.

 

Vi är inne i en spännande tid av förändring som innebär att du själv ges möjlighet att forma och utveckla arbetsmetodiken utifrån dina erfarenheter och preferenser. Om du drivs av att bidra med din expertis inom projektledning och samtidigt tycker det är spännande med kryptosystem och IT-säkerhet, så kommer du att trivas på vår enhet!

 

FMV – Försvarets materielverk

På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

 

På FMV jobbar vi aktivt utifrån utvecklande medarbetarskap, som är en modell för att utveckla samarbete, främja ansvarstagande och skapa engagemang för att ta tillvara på den initiativförmåga som vi alla besitter. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

 

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

 

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Kari Lehto, OFR/S Pia Edström, OFR/O Arne Molander och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel). #LI-Hybrid

 

Vid frågor ber vi dig kontakta Anna Carnemark på telefon 08-782 4000, eller rekryterare Ebba Ejnarsson på ebba.ejnarsson@fmv.se. På grund av semester kommer svar på eventuella frågor kunna besvaras när vi är tillbaka.

 

Sista ansökningsdag är 2024-08-02.

 

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juli


Senaste jobben från FMV

Projektledare inom IT-säkerhet eller signalskydd

Du har universitets- eller högskoleutbildning, alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig.
FMV, Stockholm, 8 juli

Läs mer !

Avdelningschef Flygteknik- och rymdsystem

Som avdelningschef har du övergripande verksamhets-, personal-, arbetsmiljö - och resultatansvar för avdelningen.
FMV, Stockholm, 19 juni

Läs mer !
Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Projektledare inom IT-säkerhet eller signalskydd

Projektledare inom IT-säkerhet eller signalskydd

Du har universitets- eller högskoleutbildning, alternativt motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig.
FMV, Stockholm, 8 juli

Läs mer !

Projektingenjör Hus Stockholm Syd - Stockholm

Samarbete är en grundläggande viktig värdering för dig och att vara lyhörd för kunden.
Skanska, Stockholm, 4 juli

Läs mer !

Projektchef Infraservice - Kramfors/Örnsköldsvik/Skellefteå/Umeå/Luleå

Det är viktigt att du är synlig för verksamheten och därför ingår resor inom området. Du har det ekonomiska ansvaret för ditt område.
Skanska, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Luleå, Kramfors, 2 juli

Läs mer !

Projektingenjör Hus Sydost - Karlskrona

Vi söker dig som drivs av att arbeta strukturerat och vill leverera kvalitet i allt du gör.
Skanska, Karlskrona, 3 juli

Läs mer !

Projektingenjör Väg och anläggning - Malmö

Vi söker nu dig som har en relevant ingenjörsutbildning och minst 5 års erfarenhet av rollen som projektingenjör eller liknande.
Skanska, Malmö, 5 juli

Läs mer !

Erfaren avdelningsekonom

I rollen som ekonom kommer du att få ett omväxlande arbete där du arbetar med ekonomi närmast kärnverksamheten.
FOI, Kista, För 13 timmar sedan

Läs mer !

Spännande möjlighet som strategisk inköpare

Du har en akademisk utbildning som t ex civilingenjör, civilekonom eller annan relevant eftergymnasial utbildning.
BAE Systems, Örnsköldsvik, 12 juli

Läs mer !

Projektledare till Avesta Vatten och Avfall AB

Du har högskoleutbildning som ingenjör eller en annan för tjänsten likvärdig utbildning.
Avesta kommun, Avesta, 4 juli

Läs mer !

Projektledare

Du kommer att arbeta självständigt, baserat på modellen för praktisk projektledning, och ha befogenheten att fatta viktiga beslut.
Boliden, Gällivare, 4 juli

Läs mer !

Projektledare sökes till lärosäte i Stockholm

Du kommer att bli anställd av Jurek Talents och vara uthyrd till vår kund på ett konsultuppdrag med omfattning 100 %.
Jurek, Stockholm, 9 juli

Läs mer !