Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

IVY Talents

Alla jobb hos IVY Talents

Trainee till Söderberg & Partners Academy

Det här är en unik möjlighet till en snabb karriär inom finans och försäkring. Traineeprogrammet pågår under två år.
IVY Talents, Stockholm, 11 maj

Läs mer !

E-commerce coordinator to Samsung

The D2C Category Coordinator is a key role in ensuring product availability, correct pricing, clearly set up promotions...
IVY Talents, Stockholm, 3 maj

Läs mer !
Visar annonser 1 till 2


1

Välkommen till IVY Talents

Vårt erbjudande

IVY Talents erbjuder konsulttjänster och rekryteringar av talanger inom vårt specialistområde – tjänstemannasektorn. Vår mission är att hjälpa våra kandidater med deras framtida karriär samt hjälpa våra klienter att hitta rätt talang.  Detta gör vi genom våra unika processer IVY Client Card och IVY Mentor Card.

Vi valde att starta IVY Talents av den enkla anledningen att vi älskar det vi gör. Vi tänker nytt i en mogen bransch.  Allt som inte är under utveckling är under avveckling. Efter 20 års arbete i branschen vill vi bidra till utveckling på vårt sätt.

Varför IVY Talents?

I vår bransch börjar och slutar allt med en människa. Individ till individ. För att säkra en långsiktig kompetensförsörjning bör man enligt oss ha en personlig rådgivare kopplad till sitt företag för att kunna hitta rätt talanger.

Genom att välja IVY Talents får Du en personlig rådgivare som arbetar med unikt framtagna processer och har bred och gedigen erfarenhet inom rekrytering. Men framförallt får Du en rådgivare som har passion för uppgiften och som alltid tar personligt ansvar!