Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

EKONOMISK FÖRVALTARE / REDOVISNINGSEKONOM TILL JM@HOME AB

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM@Home AB är ett dotterbolag till JM AB som levererar förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar. För oss på JM är boendets trygghet lika viktig som en hållbar fastighet. JM byggda bostadsrättföreningar har därför förmånen att erbjudas kompetent teknisk och ekonomisk förvaltning av oss på JM@Home. Vi har även möjlighet att erbjuda boendetjänster till våra kunder. Vi finns helt enkelt för att hjälpa till med allt från tidskrävande uppgifter till enklare administration, beroende på kundens behov och önskemål.   
 
Nu söker vi en självgående och driven ekonomisk förvaltare. Hos oss kommer du att ansvara för en kvalitetssäkrad och positiv upplevelse hos våra kunder där du har ett helhetsansvar för redovisningen i ett antal bostadsrättsföreningar. Om du har erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar och nyproduktion är du en intressant kandidat för oss. Vill du bidra med din ekonomiska bredd i ett bolag under tillväxt och dessutom trivs att leverera förstklassig service? Då rekommenderar vi dig att söka tjänsten hos oss! 
 

Om tjänsten  
 
JM@Home AB består av cirka 30 medarbetare idag och teamet ekonomisk förvaltning består av cirka 10 personer. I denna roll har du ansvar för ett antal föreningars ekonomiska ärenden. Mer i detalj innebär ditt ansvar att sköta: 
 
-          Löpande redovisning och bokföring 
-          Skatter moms och deklarationer 
-          Upprätta budgetförslag och årsredovisning 
-          Ekonomisk konsultation gentemot våra kunder 
-          Delta under styrelsemöten och stämmor 
-          Diverse administrativa uppgifter. 
 

Din profil  

Vi söker dig som arbetat med bostadsrättsföreningar och/eller nyproduktion sedan tidigare. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete från ax – limpa. Du är van att arbeta mot deadlines och triggas av försäljning/service. Har du erfarenhet av att arbeta med Incit Xpand är det mycket meriterande. Har du arbetat med betaltjänster som står under Finansinspektionens tillsyn är det meriterande.   
 
Som person säkerställer du kvalitet snarare än kvantitet. Du är strukturerad och noggrann med ett konsultativt och proaktivt förhållningssätt gentemot kunder samt kollegor. Vidare har du en hög servicekänsla med ett starkt affärsdriv. Svenska och engelska hanterar du obehindrat.  
 

Vi erbjuder   

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
 
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 
Kontakt  
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning. Du kommer arbeta på vårt kontor i Solna. Vi vill göra dig uppmärksam på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vilket är 29 april, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!  
 
Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se eller på 08-7821735 alternativt rekryterande chef Sofie Berg på sofie.berg@jm.se eller på 08-7821716.   
 
Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.     
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.      
 
Välkommen att skriva din historia med oss!  Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från JM

EKONOMISK FÖRVALTARE / REDOVISNINGSEKONOM TILL JM@HOME AB

Om du har erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar och nyproduktion är du en intressant kandidat för oss.
JM, Stockholm, 15 april

Läs mer !
Alla jobb hos JM

Liknande jobb EKONOMISK FÖRVALTARE / REDOVISNINGSEKONOM TILL JM@HOME AB

EKONOMISK FÖRVALTARE / REDOVISNINGSEKONOM TILL JM@HOME AB

Om du har erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar och nyproduktion är du en intressant kandidat för oss.
JM, Stockholm, 15 april

Läs mer !

Förvaltare med personalansvar

Till vårt förvaltningsområde i Farsta Strand söker vi en förvaltare med mycket goda ledaregenskaper.
Fasticon Kompetens, Stockholm, För 6 timmar sedan

Läs mer !

Head of Real Estate & Facility

Vi söker nu en Head of Real Estate and Facility, som utöver Sverige kommer att ha Danmark, Norge, Finland och Schweiz som arbetsfält.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 16 april

Läs mer !

Fastighetsförvaltare

Du får ett utmanade och varierande arbete i ett framgångsrikt, stabilt, långsiktigt och växande företag med en prestigelös arbetsmiljö.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 18 april

Läs mer !

Administrativ Förvaltare

Dina arbetsuppgifter är mycket varierande och du kommer att ha ett nära samarbete med den tekniska förvaltaren, ekonomen och VD.
Fasticon Kompetens, Stockholm, 1 april

Läs mer !

Förvaltningsassistent

Vill du vara ”hjärtat” på vårt lokalkontor i Kista? Vill du bidra med din kompetens inom hyresadministration?
Fasticon Kompetens, Stockholm, 16 april

Läs mer !

Redovisningsekonom till fastighetsbolag på Stureplan

Bolaget växer och nu söker vi en redovisningsekonom som tycker om att jobba brett med ekonomiuppgifter.
Jurek Bemanning, Stockholm, 3 april

Läs mer !

Bolagsekonom

Är du en kompetent redovisningsekonom och intresserad av att arbeta hos ett snabbt växande investmentbolag inom fastighet?
Human Capital, Stockholm, 20 mars

Läs mer !

Är du Redovisningsekonom och nyfiken på nya utmaningar?

Vi på Jurek samarbetar med ett flertal kunder inom olika branscher och har därför möjlighet att erbjuda många spännande roller
Jurek Bemanning, Göteborg, 19 mars

Läs mer !

Financial Manager till Magnetic Analysis Nordic AB

Som Financial Manager ansvarar du för enhetens ekonomifunktion. Rollen innebär ett brett spektrum av arbetsuppgifter...
OnePartnerGroup, Östersund, 3 april

Läs mer !