Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Kornboden

Ekonomiassistent till statlig myndighet i Härnösand

Vi söker nu en ekonomiassistent för ett bemanningsuppdrag på 5 månader med chans till förlängning till en statlig myndighet i Härnösand.
Kornboden, Härnösand, 14 november

Läs mer !
Kornboden

PwC söker Revisor

Som revisor hos PwC kommer du att arbeta i en bred konsultroll där du kommer att få både prova på och utveckla din förmåga att bygga rel...
Kornboden, Östersund, 5 november

Läs mer !
Kornboden

Almi Företagspartner AB söker Redovisningsekonom

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse – att se fler växand...
Kornboden, Östersund, 22 oktober

Läs mer !
Kornboden

Seniora Redovisningskonsulter till Aspia

Verksamheten på kontoret i Östersund växer och för att möta marknaden söker vi två Seniora Redovisningskonsulter.
Kornboden, 22 oktober

Läs mer !
Visar annonser 1 till 4


1

Välkommen till Kornboden

Om Kornboden

Kornboden är en företagsgrupp bestående av moderbolaget Kornboden Utveckling AB samt dotterbolagen Kornboden Resurs AB som arbetar med personaluthyrning och Kornboden Kompetens AB vars verksamhet är rekrytering och omställning. Kornboden är ett privatägt bolag med engagerade och långsiktiga ägare.

Verksamheten startade 1996 i Östersund med konsulttjänster inom rekrytering, ledarskap och omställning. Kunderna var både lokala och nationella. Efter några år utvecklades företaget och personaluthyrning ökade snabbt.

Den röda tråden i verksamheten har under alla år varit vår lyhördhet för kundens behov, enkla beprövade lösningar samt erfaren och kompetent personal. Kornboden agerar alltid med långsiktighet mot såväl kund som medarbetare.

Namnet Kornboden syftar på den näring och de resurser vi kan ge till våra kunder. Våra medarbetare slår ibland rot hos våra kunder och utvecklar därmed både sig själva och företaget.