Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Ekonomihandläggare

Tillsvidareanställning på heltid, provanställning på 6 mån kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Avfall VA är en trivsam arbetsplats inom teknisk förvaltning med cirka 110 engagerade medarbetare som går en spännande framtid till mötes. Sektorn arbetar med både avfall och VA och ansvarar för drift, underhåll och utveckling av vattenverk, avloppsreningsverk, vatten- och avloppsledningsnät, laboratorium, avfallsinsamling, återvinningscentraler med mera.

 

Avfall Återvinning är en enhet inom sektor Avfall VA på Östersunds kommun. Avfall Återvinning har uppdraget att samla in kommunalt avfall, som exempelvis restavfall, matavfall samt farligt avfall. Därtill ansvarar vi för driften av kommunens återvinningscentraler. Vi söker nu en serviceinriktad och noggrann person till jobbet som ekonomihandläggare.

 

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är fakturering, kravhantering och granskning av leverantörsfakturor. Övriga arbetsuppgifter är till exempel arbete i verksamhetssystem (EDPFuture), utföra registervård, hantering av kundärenden och att stötta kommunens kundtjänst med rutiner och instruktioner.

 

Som ekonomihandläggare rapporterar du till enhetschef för Avfall Återvinning och jobbar i nära samarbete med avfallsingenjör, kvalitetsingenjör och arbetsledare.

 

Vi letar efter dig med några års arbetslivserfarenhet med stort driv och potential att utvecklas, då ansvarsområden kan variera och utöka med tiden för rätt person.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning inom relevant område eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst tre års yrkeserfarenhet från relevant tjänst som ekonomihandläggare eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är van användare av IT-verktyg och har tidigare arbetat med ekonomi i ett affärssystem. Meriterande är tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom offentlig verksamhet. Du talar och skriver flytande svenska.

 

Du är bra på att skapa goda relationer och har lätt för att samarbeta. Du tycker om att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Då arbetet kräver en del kundkontakter ser vi att du som person är lyhörd, kommunikativ och lösningsorienterad. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag 2023-06-22. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför gärna så snart som möjligt.

 

Upplysningar

 

enhetschef

Jenny Florberger

ekonom

Anna Hansson

facklig representant

Erika Johansson

 

Sista ansökningsdag

2023-06-22

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Ekonomihandläggare

Huvudsakliga arbetsuppgifter är fakturering, kravhantering och granskning av leverantörsfakturor.
Östersunds kommun, Östersund, 22 maj

Läs mer !
Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Ekonomihandläggare

Ekonomihandläggare

Huvudsakliga arbetsuppgifter är fakturering, kravhantering och granskning av leverantörsfakturor.
Östersunds kommun, Östersund, 22 maj

Läs mer !