Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Upphandlare

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sju av åtta kommuner inom Jämtlands län samarbetar inom upphandling via ett gemensamt upphandlingskontor. Upphandlingskontoret finns i Östersund och upphandlar ramavtal för varor och tjänster som de samverkande kommunerna har behov av. Kontoret styrs politiskt via Gemensam nämnd för upphandlingssamverkan (GNU). Upphandlingskontoret gör även upphandlingar på uppdrag, det kan vara varor och tjänster som är specifika för någon förvaltning inom någon av kommunerna. Du kommer arbeta tillsammans med 8 kollegor med arbetsplats centralt i Östersund"

Östersunds kommun kan erbjuda en stimulerande arbetsmiljö med bra villkor och med stora möjligheter till kompetensutveckling, årsarbetstid, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, förmånsportal, pensionsrådgivning och företagshälsovård.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har ett stort intresse för inköps- och upphandlingsfrågor!

Att arbeta som upphandlare hos oss är utvecklande och varierande och innebär att i nära samverkan med våra beställare professionellt och affärsmannamässigt genomföra upphandlingar inom många olika områden. Arbetet innefattar att säkerställa att varor och tjänster upphandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Du kommer självständigt att ta fram upphandlingssunderlag och göra utvärderingar i samråd med beställare inom din kategori. Vidare är uppföljning och förvaltning av avtalen viktiga delar i ditt arbete. Vi arbetar även på uppdrag som konsulter ute i de olika kommunerna vilket innebär många kontaktytor både internt och externt.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
Urval kommer ske löpande.


Kvalifikationer
Du har akademisk examen eller eftergymnasial utbildning inom ett för uppdraget relevant område såsom ekonomi, juridik, inköp, entreprenadrätt, eller annan utbildning som tillsammans med arbetslivserfarenhet bedöms som likvärdig.

Meriterande:
.Erfarenhet av arbete med offentlig upphandling och vana av upphandlingsverktyget tendsign.
.Erfarenhet av att leda utbildningar eller tala inför större grupper.
.Erfarenhet av att arbeta konsultativt och i projektform.
.Vi söker naturligtvis också dig som har en pågående eller avslutad YH-utbildning med inriktning offentlig upphandling/Strategiskt inköp

Erfarenhet av projekt- och/eller processledning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kommunal verksamhet. För att lyckas i ditt arbete och bli en skicklig upphandlare är det viktigt att du är nyfiken, intresserad av vad andra gör, av andras arbete och drivkrafter. Du har därför ett intresse och god förståelse för hur verksamhet och inköpsprocessen samspelar för att uppnå goda resultat.

Vi erbjuder mycket goda möjligheter till kompetensutveckling inom upphandlingsområdet. Körkort för bil är önskvärt då tjänsten omfattar hela länet och resor ingår som en naturlig del i arbetet. Dina personliga egenskaper är viktig. för att bidra till en positiv utveckling av vår verksamhet. Som person är du saklig, tar ansvar och du trivs i att arbeta tillsammans med andra människor, är lyhörd och har hög integritet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

Vi vill att du är driven och utvecklingsinriktad, vilket betyder att du ständigt utvecklar ditt och vårt arbete. Du arbetar strukturerat och självständigt, men med god samarbetsförmåga. Du har ett strategiskt angreppssätt på frågor och tänker gärna nytt. Du kommunicerar, både muntligt och skriftligt, på ett tydligt sätt med mycket god språklig förmåga. Vi förutsätter att du är en van användare av Office-paketet och andra digitala verktyg, gärna kunskaper i IT-stöd för upphandling, vi använd Tendsign.


Upplysningar
områdeschef
Gustaf Danielsson
063-14 45 87

facklig representant Vision
Eva Hammarström Olofsson
063-14 33 20

Sista ansökningsdag
2020-10-25Ansök nu
 

Sista ansökningsdag : För 5 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Juridik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Upphandlare

Vi söker dig som har ett stort intresse för inköps- och upphandlingsfrågor!
Östersunds kommun, Östersund, 12 oktober

Läs mer !
Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Upphandlare

Upphandlare

Vi söker dig som har ett stort intresse för inköps- och upphandlingsfrågor!
Östersunds kommun, Östersund, 12 oktober

Läs mer !

STRATEGISK INKÖPARE

Nu söker vi dig som vill vara med att förädla och säkra vår fortsatta framgång på marknaden med ett resultatinriktat inköp.
JM, Stockholm, 9 oktober

Läs mer !