Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Underhållsledare

Drivs du av att arbeta tillsammans med kollegor i en organisation, med ett stort engagemang och eget ansvar? Då ska du söka jobbet som underhållsledare på Sysav i Malmö. Sysav investerar i nya anläggningar och satsar nu på en underhållsledare som kommer att ha en nyckelroll i utvecklingen av underhållsarbetet.

Här får du arbeta såväl operativt som strategiskt med att leda och utveckla den nya enheten på avdelningen underhåll & projekt. En omväxlande roll där din förmåga att leda med engagemang och att arbeta förebyggande kommer till användning.Arbetsbeskrivning
I rollen som underhållsledare ansvarar du för en medarbetargrupp om fjorton elektriker och underhållstekniker. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och rapporterar närmast till enhetschefen.

Här får du vara med och skapa något från början! Med kreativitet och initiativförmåga har du goda möjligheter att forma rollen och sätta framtiden tillsammans med oss. I ditt uppdrag bidrar du främst i det operativa arbetet där du arbetsleder dina medarbetare, ansvarar för den dagliga driften, samt arbetar för att alla medarbetare har rätt förutsättningar för en god hälsa, arbetsmiljö och rätt kompetensutveckling.


Det operativa arbetet och närheten till medarbetarna är i fokus men du förväntas även arbeta långsiktigt för avdelningens utveckling.

Arbetet innebär stor närhet till medarbetarna, vilket ställer krav på din förmåga att samarbeta och leda på ett professionellt sätt. Tjänsten är ett arbete i en bransch där miljöfrågan är central och i stark utveckling.Omfattning
Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har slutförd teknisk gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. Vidare tror vi att du har mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar samt erfarenhet av underhållsarbete. Med fördel från process-, tillverkning- eller kraftbranschen, med krav på att du tidigare arbetat i underhållssystem. Svenska behärskar du obehindrat i såväl tal som skrift och du har goda kunskaper i engelska.

Meriterande är om du har erfarenhet av förändringsarbete eller implementeringsarbete. Vi ser det också som en fördel om du har erfarenhet av TPM samt LEAN-verktyg så som 5S och Kaizen samt att du har el-kunskaper.

För att trivas i rollen ser vi att du är en prestigelös/erfaren ledare med ett stort engagemang och ett tydligt lösningsfokus. Du har ett förtroendeingivande ledarskap som du anpassar efter dina medarbetare, lyfter och delegerar ansvar för att som ett team arbeta framåt. Driv, ordningssamhet och proaktivitet definierar ditt arbetssätt. Du trivs med framförallt operativt arbete men har också förmåga att blicka framåt och bidra till det strategiska arbetet.

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person Sysav söker.

På Sysav strävas efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.Ansökan
Senast 2019-09-01, urval och intervjuer kommer att ske efter sista ansökningsdag. Ansökan görs via Randstads hemsida www.randstad.seFör information: I denna rekrytering samarbetar Sysav med Randstad. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Roos på therese.s.roos@randstad.se. På grund av semester hänvisar jag till kontakt efter den 25 augusti.Om företaget:
Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer.

Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som omsätter cirka 900 miljoner kronor.

Avdelningen Underhåll och projekt består av fyra enheter med ett fyrtiotal medarbetare: Planering, Projekt, Förråd och lager, samt Fastighetsunderhåll & FM samt anläggningsunderhåll. Utöver att driva och utveckla underhållsarbete och underhållsprocesser ansvarar avdelningen för planering och genomförande av återkommande revisoner samt teknikrelaterade anläggningsprojekt /investeringar. Avdelningens arbete sker i ett mycket nära samarbete med drift- och anläggningsansvariga inom respektive huvudområde.

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 6 augusti

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från SYSAV

Underhållsledare

Drivs du av att arbeta tillsammans med kollegor i en organisation, med ett stort engagemang och eget ansvar?
SYSAV, Malmö, 6 augusti

Läs mer !
Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Underhållsledare

Underhållsledare

Drivs du av att arbeta tillsammans med kollegor i en organisation, med ett stort engagemang och eget ansvar?
SYSAV, Malmö, 6 augusti

Läs mer !