Lediga jobb
tidningenkarriär.se.se

 

Överförmyndarhandläggare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

 

Till Kansliavdelningen/Överförmyndarenheten söker vi en

Överförmyndarhandläggare på sommarvikariat.

 

Att jobba i Värmdö kommun innebär det bästa av två världar – den naturnära småstadskänslan, bara ett stenkast från storstadspulsen. Kollektivt i rusningstrafik tar det ca 30 minuter med direktbuss från Slussen. Du börjar dagen med en kort resa över broar och hav till vår fina skärgårdskommun. Bussarna går var 10:e minut. I vår centralort, Gustavsberg hittar du vårt ljusa och fräscha kommunhus. Väljer du istället bilen tar samma sträcka 20 min. Till oss pendlar du rätt!

 

Hos oss på Överförmyndarenheten blir du en viktig del i utvecklingen av vår överförmyndarverksamhet. Som sommarvikarie får du chansen att bygga på dina meriter med praktisk erfarenhet, och vi erbjuder ett arbete där du får utveckla dina kunskaper som överförmyndarhandläggare. Ta chansen och följ med på vår utvecklingsresa!

 

I rollen som överförmyndarhandläggare blir dina främsta uppgifter att handlägga och fatta beslut i ärenden som rör olika former av ställföreträdarskap. Du skriver yttranden och utredningar. Även företräde inför domstol kan förekomma. Du utför även administrativa uppgifter såsom registrering, arkivering och liknande.

 

Vi söker dig som studerar till eller är utbildad jurist, socionom eller har annan likvärdig utbildning. Viss erfarenhet av att ha arbetat med eller studerat överförmyndarfrågor/familjerätt är meriterande men inte ett krav. Du är ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt. Du har sinne för god service och är mån om att utföra ditt arbete på ett effektivt och rättssäkert sätt.

 

Överförmyndarenheten befinner sig i en spännande utvecklingsfas där vi just nu ser över avtalssamverkan inom myndighetsutövning med annan kommun, vilket ställer stora krav på ordning och reda i verksamheten. Överförmyndarenheten är en av fyra enheter inom Kansliavdelningen, som består av ca 30 medarbetare. Enheten har idag tre överförmyndarhandläggare.

 

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

 

Anställningen omfattar deltid och är en visstidsanställning under sommarmånaderna med tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2019.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Karin Jöback, tf. Kanslichef på 08-570 481 51. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

 

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen.

 

Vill du veta mer hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR så kan du läsa här:

https://www.varmdo.se/naringslivocharbete/arbetaivarmdokommun/vanligafragor/minauppgifter.4.c174412152bb34972353383.html

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Värmdö . Publicerat : 11 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Värmdö kommun

Överförmyndarhandläggare

Till Kansliavdelningen/Överförmyndarenheten söker vi en överförmyndarhandläggare på sommarvikariat.
Värmdö kommun, Värmdö, 11 april

Läs mer !
Alla jobb hos Värmdö kommun

Liknande jobb Överförmyndarhandläggare

Överförmyndarhandläggare

Till Kansliavdelningen/Överförmyndarenheten söker vi en överförmyndarhandläggare på sommarvikariat.
Värmdö kommun, Värmdö, 11 april

Läs mer !